Tirana “mbytet” në ujë e gaz, protestuesit zhvendosen te Libri Universitar

TË FUNDIT

Pavarësisht dorëheqjes së ministrit të brendshëm Sandër Lleshaj, dhunës policore dhe dhjetërave të shoqëruarve dhe arrestuarve, protestat për vrasjen e 25-vjeçarit Klodian Rasha po vijojnë edhe sot në Tiranë e Durrës.

Policia me ujë dhe gaz zbraz bulevardin.

Disa nga protestuesit e dhunëshëm janë shoqëruar nga policia.