Array

Thaçi: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese – thellim të partneritetit me BE-në

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

Thaçi:
Zëvëndëskryemistri i Kosovës Hashim Thaçi ka deklaruar se ka rekomanduar subjektet opozitare që së pari të shikojnë shërbimet e tyre represive partiake e pastaj të flasin për shërbimet tjera.

Ai tha se letërkëmbimet që kanë ndodhur me Brukselin sa i përket themelimit të Gjykatës Speciale është i aprovuar në Kuvendin e Kosovës.
“Vendimi i Gjykatës Kushtetuese duhet vlerësuar dhe në të njëjtën kohë nuk duhet të trajtohet si dështim apo dënim për Kosovës por si thellim të partneritetit me BE-në. Në anën tjetër jemi dëshmitarë të synimit për t’i goditur institucionet e pavarura dhe kjo është e pa pranueshme. Gjykata Kushtetuese është institucioni më i respektuar nga ndërkombëtarët dhe qytetarët tonë”, ka thënë ai.

- Advertisement -

Thaçi ka se opozita duhet të ketë kujdes dhe mos t’i godit bankat sepse në këtë mënyrë vetëm rritin kamatat.

Kurse, si i përket RTK-së, ai tha se vetëm njëri nga liderët e opozitës i ka 12 anëtarë të familjes të punësuar në RTK.

- Advertisement -

Ne respektojmë opinionin dhe vullnetin tuaj i ftojmë për demonstratë paqësore e pastaj po përdorni dhunë për realizimin e qëllimeve politike.

- Advertisement -

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -