Test: Cilin sy preferoni? Kuptoni personalitetin tuaj përmes zgjedhjes

TË FUNDIT

Thonë se sytë janë pasqyra e shpirtit. Zgjidhni syrin që ju përfaqëson më shumë dhe shikoni se çfarë thotë ai për personalitetin tuaj.

# Nr 1

 1. Keni një shpirt “të hapur”. Ju jeni lloji i personit që të gjithë do ta mirëpresin në jetën dhe zemrën e tyre. Jeni tipi i personit që rrezikon edhe të lëndohet duke zgjedhur të mbyllet në vetvete.
  Ju nuk do t’i tregoni botës frikën apo pasigurinë tuaj. Mendoni se problemet duhet të trajtohen privatisht? Ju gjithashtu mund të jeni ai lloj personi që gjen lehtësim duke ndihmuar të tjerët!

# Nr 2

 1. Ju keni një ndërgjegje . Ju gjithmonë përpiqeni t’i jepni shpirtin asaj që bëni dhe mendoni se veprimet tuaja ndikojnë në jetën e të tjerëve. Kur jeni të shqetësuar ose të mërzitur, do të përpiqeni ta mbani për vete. Jeni të interesuar të bëheni personi më i mirë që mund të jeni.

# Nr3

 1. Mund të jesh një shpirt i torturuar. Jeni lloji i personit që ka një të kaluar të keqe që ju prek ende sot? A mendoni se jeta juaj bën një shaka të keqe? Ju jeni gjithmonë në një luftë për të gjetur paqen dhe qetësinë tuaj të brendshme aty ku është e mundur. Ju mund të jeni introvert dhe të përpiqeni të racionalizoni të gjitha mendimet tuaja. Keni duruar shumë dhe i mbani për vete. Megjithatë, ju jeni një ekspert në ngjitjen përsëri sa herë që bini psikologjikisht.

# Nr 4

 1. Qasja filozofike. Keni tendencë të mendoni vazhdimisht për gjithçka. Ju jeni gjithmonë në kërkim të kuptimit më të thellë të gjërave. Ndonjëherë mund të jeni aq të humbur në mendimet tuaja, saqë është e vështirë të perceptoni realitetin. A po përpiqeni të fshihni nga bota se sa të pasigurt ndiheni? Ju e konsideroni jetën një labirint, por prapë mund të shijoni ecjen nëpër të. Mund të mos jeni gjithmonë në gjendje të kuptoni kuptimin e asaj që po ndodh, por po pajtoheni me situatën.

# Nr5

 1. Enigmatike. Jeta dhe shpirti juaj janë plot kontradikta, keni një humor shumë të paqëndrueshëm dhe madje shpesh e keni të vështirë të kuptoni se çfarë po ju ndodh. Zakonisht ju nuk ua zbuloni personalitetin tuaj të tjerëve. Ju nuk bëni veprime të gabuara, përpiqeni të ecni përpara me hapa të qëndrueshëm shumicën e kohës, por shijoni jetën misterioze dhe enigmatike që jetoni!

# Nr6

 1. Jeni një shpirt i ndjeshëm. Ti ndjen gjithçka dhe nuk harron asgjë. Keni ndjenja të thella dhe ndonjëherë detajet më të vogla mund të ndikojnë tek ju dhe në të njëjtën kohë kur qeshni ndjeni se plaga është shëruar. Ju përpiqeni të mos i tregoni botës se sa i brishtë jeni. Në vend të kësaj, ju i tregoni botës se sa i zgjuar dhe i saktë jeni. Ju ndjeni atë që do të vijë.

# Nr7

 1. Jeni shumë energjikë apo pasionant? Ju jeni në buzë. Ju jeni të logjikës “të gjitha ose asgjë”. Ju jeni absolut në pikëpamjet tuaja dhe zakonisht bini kokë e këmbë në vendime të shpejta dhe drastike. Ju përpiqeni të fshihni ankthin tuaj, por keni shumë energji dhe mund të jeni mjaft nervozë. Shpesh jeni shumë dramatikë.

# Nr8

 1. Ekscentrike. Jeni tipi i personit që ka interesa, mendime dhe praktika të çuditshme dhe të pazakonta. Je i cuditshem. Nuk u kushtoni vëmendje rregullave apo traditës. Ju bëni gjithçka sipas mënyrës tuaj, pavarësisht nga pasojat me të cilat mund të përballeni. Ju tregoni të gjithëve se sa të ndryshëm jeni dhe nuk keni asgjë për të fshehur. Nuk ju intereson vërtet nëse njerëzit ju gjykojnë. Ju dëshironi që të gjithë të ishin si ju. Është mirë të jesh jokonvencional.

# Nr9

 1. Intuitiv . Ju keni një ndjenjë të gjashtë se si i perceptoni njerëzit e tjerë dhe botën. Ju mund të kuptoni shumë vetëm nga shprehjet e fytyrës së dikujt ose nga toni i zërit të tij. Është e vështirë që dikush t’ju manipulojë. Ju i tregoni botës pikërisht atë që dëshironi t’i tregoni. Mund të shpreheni mirë dhe jeni një dëgjues i shkëlqyer. Ju jeni të vetëdijshëm se kush jeni dhe çfarë dëshironi.
error: Content is protected !!