Tërmet me manigtudë 2.3 goditi Kosovën

TË FUNDIT

Një tërmet e ka goditur Kosovën rreth një orë më parë.

Sipas aplikacioni “Earthquake” tërmeti ka qenë me magnitudë 2.3 shkallë dhe ka goditur jugun e qytetit të Lipjanit.

Ndërsa, ende nuk raportohet për ndonjë dëm material apo të lënduar. /kp