Takim Spasovski-Reka: Bashkëpunimi midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në nivel të lartë

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot pari takim me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë Faros Rekën.

Siç bëri të ditur MPB-ja, në takim Spasovski dhe Reka, mes tjerash, kanë biseduar për bashkëpunimin e deritanishëm si midis të dyja vendeve, ashtu edhe midis ministrive të punëve të brendshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë, me ç’rast bashkërisht është konstatuar se ai është në nivel jashtëzakonisht të lartë, për çfarë dëshmojnë marrëveshjet e shumta të ndërsjella në disa fusha nga fusha e sigurisë.

- Advertisement -

Është theksuar gatishmëria edhe për intensifikim shtesë së bashkëpunimit, veçanërisht në pikëpamje të luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, migrimit ilegal dhe tregtisë me njerëz.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -