Array

Stilistja shqiptare e vlerësuar nga "Vogue", hap ekspozitën e parë

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

E vlerësuar nga revista “Vogue Italia” si një nga dizajneret e reja më të mira, 26 vjeçarja Okiana Mikeli vjen në Tiranë me ekspozitën e saj të parë personale të bazuar në portret dhe në dizajn
Nën emrin “Undiscoverd” artistja e re por mjaft e vlerësuar në shtetin fqinj ka dashur të përcjellë artin e saj si dhe botën e saj shpirtërore në një përmbledhje të punimeve më të mira.Mes pikturës dhe dizajnit.

Okiana shprehet se e ka ende shumë të vështirë të përcaktohet se ku dëshiron të ndërtojë karrierën e saj duke qenë ende në eksplorim të vetes dhe mundësive të saj.Por projektet e Okianës nuk përfundojë këtu, 26-vjeçarja nga Tirana shprehet se do të kthehet së shpejti me punime të reja këtë herë edhe në pikturë.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -