Skender Rexhepi sonte në ClickPlus

TË FUNDIT

Në edicionin e sotëm të ClickPlus në TV21 mysafir do të jetë deputeti i Alternativës, Skender Rexhep – Zejdi.

Temë e diskutimit do të jetë roli i Alternativës në Qeverinë Zaev 2 si dhe në rrugën drejt Bashkimit Demokratik.

Na ndiqni me fillim prej orës 21:30 LIVE në TV21 dhe në Facebook.

MARKETING I PAGUAR POLITIK