Si t’i thoni lamtumirë mykut vetë me një përbërës kuzhine?

TË FUNDIT

Nuk ka shtëpi që nuk është përballur me problemin e lagështirës! Por nëse myku në mure apo në vende të tjera vazhdon, atëherë duhet ta trajtoni atë në mënyrë drastike! Myku mund të shkaktojë probleme serioze shëndetësore!

Lagështia që grumbullohet në muret dhe qoshet e mureve të shtëpisë, është një problem i madh që duhet trajtuar menjëherë dhe me efektivitet dhe kjo sepse kjo lagështi do të përfundojë në myk, i cili përveçse i shëmtuar mund të bëhet edhe mjaft i pashëndetshëm. Problemi më i madh i mykut në një shtëpi, siç është normale vërehet në muret dhe pllakat e banjës. me një kasë më të vështirë për t’u pastruar, midis fugave të pllakave.

Zakonisht nëse myku është në fillimet e tij dhe nuk është përhapur në një sipërfaqe të madhe të murit, ai mund të pastrohet, por do t’ju duhet ujë i mjaftueshëm, shumë sapun dhe një dorë e fortë për një fërkim të fortë me sfungjerin. Nëse dëshironi të mos humbisni gjithë energjinë dhe forcën tuaj duke fërkuar për orë të tëra sipërfaqet e mykura të shtëpisë, atëherë është koha të mësoni për rezultatet mahnitëse dhe efektive që ka limoni si një pastrues natyral kundër mykut.

Natyra na ka dhënë dhe na ofron zgjidhje për të gjitha çështjet që shqetësojnë përditshmërinë tonë, për procedura të thjeshta të përditshme, madje edhe probleme të rënda shëndetësore. Sot do të shohim sesi materialet natyrore mund të na ndihmojnë të arrijmë lehtësisht dhe thjesht, të kemi një shtëpi të pastër pa myk të bezdisshëm dhe të pashëndetshëm.

Siç ju thamë, ky është një truk i lehtë pastrimi që do të na sigurojë përfitimet e dobishme të limonit. Merrni lëngun e një limoni dhe zhytni një sfungjer në të, kaloni me të sipërfaqen që dëshironi të pastroni dhe i thoni lamtumirë mykut.

Nëse është përhapur në nyje, atëherë duhet të përdorni një furçë dhëmbësh të vjetër, sepse sfungjeri do t’ju vështirësojë, furça e dhëmbëve është ideale për sipërfaqe të pabarabarta dhe të vogla me gërvishtje. Fijet e tij do të depërtojnë dhe pastrojnë edhe sipërfaqet më të vështira dhe më të vështira.

MARKETING I PAGUAR POLITIK