Array

Si ta dimë kur të dashuron një femër

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Lidhjet shpesh bien në rutinë, afshi zbehet dhe më nuk jemi të sigurt a ekziston akoma dashuria. Ja si do të mësoni nëse ajo ju do vërtet. Çdo marrëdhënie kërkon shumë angazhim dhe respektim. Në atë mënyrë qartë do të shihni që ajo akoma ju do juve, si dhe gjërat të cilat për ju kanë rëndësi, citon tg. Këto shenja tregojnë që ajo vërtet ju dashuron.

U gatuan ushqimet e preferuara
Kur e dashura juaj ju gatuan ushqimin e preferuar, e që për këtë gjë nuk ju ka paralajmëruar, as që ju ka pyetur se çka dëshironi, kjo do të thotë që vërtet ju përkushton vëmendjen dhe që vërtet ju dëgjon dhe ju respekton.

- Advertisement -

Ju bën komplimente
Çdokush dëshiron të marrë komplimente, gjë që njerëzit në lidhjet dhe martesat e gjata shpeshherë i harrojnë. Andaj, nëse ju bën komplimente edhe pas periudhës së gjatë bashkë, kjo do të thotë që vërtet ju dashuron dhe nuk pushon t’u inspirojë.

Ju nxit që t’i përkushtoheni vetes
Nëse ju nxit që t’i përkushtoheni vetes, do të thotë që është ajo personi i vërtetë për ju, sepse ju përkrah në atë që ju keni nevojë, e jo në atë që ajo ka nevojë.

- Advertisement -

Ju pyet për këshilla
Nëse vazhdimisht ju pyet për këshilla, do të thotë që respekton mendimin tuaj dhe që qëndrimet tuaja i janë të rëndësishme në jetë, gjë që kjo është e pandryshueshme. Është mirë kur dini që keni dikë që ju mbështet.

Kënaqet me gjëra të vogla
Secili nga ju dëshiron të dijë që atë që e bëjmë të vlerësohet. Prandaj, falënderimi i saj tregon edhe diçka më thellë se ajo që i keni hequr pak barrë nga lista e obligimeve të përditshme.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -