Array

Si reagon foshnja kur nëna pi duhan (VIDEO)

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Kërkimet nga Universiteti i Durham dhe Lancaster nxorrën fotografitë 4D të ultrazërit, duke përcjellë reagimet e fetuesit, të gojës dhe lëvizjeve të tjera trupore, në kohën kur nënat e tyre thithnin cigare. Rezultatet janë botuar në revisen Acta Paediatrica.

Në rreshtin e parë janë bebet e nënave që konsumojnë duhan!

- Advertisement -

foshnjat2

Rezultatet kanë treguar se foshnjet e nënave të cilat konsumonin cigare, e mbulonin fytyrën e tyre me duar dhe lëviznin gojën, shumë më shumë se sa foshnjet në barkun e nënave që nuk kanë konsumuar duhan ,shkruan femra.net

- Advertisement -

Doktorrët bashkë autor, kanë konfirmuar se teknologjia e sotme mundëson që të shihet ajo që më parë ka qenë e fshehur, duke zbuluar kështu mënyrën se si ndikon pirja e duhanit ne fetus, në një mënyrë që ne nuk do mund ta kuptonim, pa ndihmën e teknologjisë.

Si përfundim të 20 foshnjet sipas vlerësimi të klinikes kanë lindur të shëndetshme, por doktorët e hulumtimit Dr. Reissland dhe Dr. Francis pranjonë se duhet bërë edhe më shumë hulumtim mbi këto lëvizje të foshnjeve edhe në rastet kur baballarët e tyre janë konsumus po ashtu.

- Advertisement -

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -