Shumica parlamentare është stabile – thotë në Click Plus deputeti Arbër Ademi

TË FUNDIT

Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi në Click Plus, komentoi edhe votëbesimin e Qeverisë e cila ishte kërkesë e kryeministrit Zaev. Ademi tha se shumica parlamentare është stabile dhe me 62 vota “për” u konfirmua legjitimiteti i Qeverisë.

TË NGJAJSHME