Shuhet zjarri në fabrikën e bukës në Manastir

TË FUNDIT

Është shuar zjarri që pasdite shpërtheu në ndërtesën e fabrikës së bukës “Zhito Manastir”. Nëntë automjete të zjarrfikësve dhe dhjetëra zjarrfikës kanë arritur ta shuajnë zjarrin me sukses. Zjarri ka shkatërruar konstruktin e çatisë.

Nga zjarri nuk ka persona të lënduar, ndërsa në mënyrë preventive gjatë natës para objektit që u përfshi nga flakët do të bëjnë kujdestari ekipe të Njësisë territoriale kundër zjarreve dhe policia e trafikut.

 

MARKETING I PAGUAR POLITIK