Shtyhet seanca për rastin Target – Fortesa / I akuzuari Toni Jakimovski nuk ishte i pranishëm

TË FUNDIT

Fillimi i ri për rastin “Target-Fortesa” u shty për shkak se i akuzuari Toni Jakimovski nuk ishte i pranishëm në sallën e gjyqit. Ai duhej tw sjellët nga Ohri, ku po vuan masën e arrestit shtëpiak, por kjo nuk ka ndodhur pasi se gjykata ka bërë lëshim.

Gjykatësi Ilija Trpkov ka sqaruar se Gjykata i ka dërguar thirrje Jakimovskit që ai të paraqitet sot në Gjykatë, por nuk ka dërguar urdhër në stacionin policor për përcjelljen e të akuzuarit. Pas kësaj, gjyqtari Trpkov e caktoi seancën për nesër, kur duhet të dëshmojnë Zvonko Kostovski dhe Gjorgi Lazarevski.

Rasti “Target-Fortesa”, nisi nga fillimi pasi Gjykata e Apelit më 16 dhjetor të vitit të kaluar e anuloi aktgjykimin e shkallës së parë, me të cilin ish-drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, Sasho Mijalkov, ishte dënuar me 12 vjet burg./TV21

error: Content is protected !!