Boki 13 ende në spital, shtyhet gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare”

Must Read

Në Shkup 528 shoferë të sanksionuar gjatë ditës së djeshme

Gjithsej 528 sanksione janë shqiptuar gjatë ditës së djeshme në territorin e Qytetit të Shkupit në kuadër...

Bolsonaro: Është çmenduri që mbyllen shtetet

Presidenti i Brazilit Zhair Bolsonaro paralajmërimet që një numër i madh i shtetet amerikanojugore t’i ashpërsojnë masat...

Zelanda e Re do ta legalizojë eutanazinë

Qytetarët e Zelandës së Re votuan legalizimin e eutanazisë, tregojnë rezultatet e publikuara fillestare nga referndumi që...

Seanca kryesore në rastin e njohur si “Lidhja ndërkombëtare” që duhej të zhvillohej sot në Gjykatën Penale në Shkup, është shtyrë për shkak se një nga të akuzuarit është ende në spital, pasi ndaj tij është kryer intervenim kirurgjik.

“Për shkak të interesit të mediave dhe organizatave joqeveritare që ndjekin seancën kryesore për rastin me KOK nr. 49/20 i njohur për opinionin si ‘Lidhja ndërkombëtare’, ne informojmë opinionin se seanca kryesore, e planifikuar për sot (24.09.2020), shtyhet duke pasur parasysh se njëri nga të akuzuarit është ende i hospitalizuar pas operacionit”, kumtojnë nga Gjykata Penale në Shkup.

Këshilli për vlerësim të aktakuzës së Gjykatës Themelore Penale në Shkup, më 12 maj, miratoi në tërësi aktakuzën kundër personit juridik, “Lidhja ndërkombëtare” dhe pesë personave të tjerë fizikë për veprat penale “mashtrim” dhe “larje të parave dhe të ardhurave të tjera nga vepra penale”, pas çka ishte formuar edhe lëndë për këtë rast./MIA

  • Tags
  • 5

Në Shkup 528 shoferë të sanksionuar gjatë ditës së djeshme

Gjithsej 528 sanksione janë shqiptuar gjatë ditës së djeshme në territorin e Qytetit të Shkupit në kuadër të kontrolleve të intensifikuara të...

Bolsonaro: Është çmenduri që mbyllen shtetet

Presidenti i Brazilit Zhair Bolsonaro paralajmërimet që një numër i madh i shtetet amerikanojugore t’i ashpërsojnë masat me qëllim që ta parandalojnë...

Zelanda e Re do ta legalizojë eutanazinë

Qytetarët e Zelandës së Re votuan legalizimin e eutanazisë, tregojnë rezultatet e publikuara fillestare nga referndumi që u mbajt nga mesi i...

Fituesi i Masterit në Paris do të fitojë katër herë më pakë para krahasuar me vitin 2019

Organizatorët e Tenis Masters në Paris përsëri ulën fondin e çmimeve. Shuma që pjesëmarrësit do të fitojnë në raundin e parë mbetet...

Janë shqiptuar 928 gjoba për mosmbajtje të maskës

Policia gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin ka shqiptuar 928 sanksione për mosmbajtje të maskës. “Gjatë 24...

More Articles Like This