Shtrenjtohet nafta dhe benzina në Maqedoni

TË FUNDIT

Nga KRRE njoftojnë se çmimi i benzinave, naftës dhe vajit ekstra të lehtë, pas mesnate do të rritet për 1.5 denarë për litër, përcjell TV21.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

Benzina BS-95 – 79,5 den/l

Benzina BS-98 – 80,00 den/l

Nafta – 75 den/l

Vaji ekstra i lehtë – 74,5 den/l