Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Must Read

Osmani: Ka dallime me Bullgarinë në pritshmëritë nga marrëveshja

Bujar Osmani, Ministri i Punëve të Jashtme, në konferencën e sotme për media tha se ka dallime...

Laboratorë lëvizës për testet Covid-19

Laboratorë të lëvizshëm në një furgon me dy punonjës, një shofer dhe një robot, që përdoret për...

Avdullah Hotin e presin edhe dy interpelanca

  Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot në ora 14:00 për të diskutuar mbi...

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje nga ana e shoferëve. Zëdhënësi i MPB-s Toni Angellovski në konferencën e sotme për shtyp tha se këto kontrolle realizohen për një siguri më të madhe në trafik në territorin e të gjithë shtetit.

Qëllimi i kontrolleve është që të përmirësohet siguria në trafik, duke ndërmarrë masa parandaluese, por edhe aksione represive me qëllim, siç thotë Angellovski të arrihet siguri maksimale në rrugët e Shtipit dhe në qytetet e tjera.

Të dhënat për aksionin e sotëm për kontroll do të publikohen, por kjo fillimisht është e dukshme  është se në Shtip në një numër të  madh ngasin automjete të paregjistruara, si dhe pa patent shoferë.

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje nga ana e shoferëve. Zëdhënësi i MPB-s Toni Angellovski në konferencën e sotme për shtyp tha se këto kontrolle realizohen për një siguri më të madhe në trafik në territorin e të gjithë shtetit.

Qëllimi i kontrolleve është që të përmirësohet siguria në trafik, duke ndërmarrë masa parandaluese, por edhe aksione represive me qëllim, siç thotë Angellovski të arrihet siguri maksimale në rrugët e Shtipit dhe në qytetet e tjera.

Të dhënat për aksionin e sotëm për kontroll do të publikohen, por kjo fillimisht është e dukshme  është se në Shtip në një numër të  madh ngasin automjete të paregjistruara, si dhe pa patent shoferë.

Osmani: Ka dallime me Bullgarinë në pritshmëritë nga marrëveshja

Bujar Osmani, Ministri i Punëve të Jashtme, në konferencën e sotme për media tha se ka dallime midis Maqedonisë dhe Bullgarisë në...

Laboratorë lëvizës për testet Covid-19

Laboratorë të lëvizshëm në një furgon me dy punonjës, një shofer dhe një robot, që përdoret për të kryer tamponë. Ky është...

Avdullah Hotin e presin edhe dy interpelanca

  Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot në ora 14:00 për të diskutuar mbi pikat e papërfunduara nga seancat...

Sanksionohen 222 shoferë në Shkup, prej të cilëve 60 për shpejtësi të tejkaluar

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 222 sanksione, përfshirë 60 shkelje për tejkalimin e shpejtësisë...

SHKA “Xheladin Zeqiri” nga Tetova mbajti koncertin tradicional vjeshtor

Shoqëria Kulturore Artistike “Xheladin Zeqiri” nga Tetova dje mbajti një koncert tradicional vjetor vjeshtor. Për shkak të gjendjes me koronavirusin, publiku kishte...

More Articles Like This