Shqipëri, 6 viktima, 136 raste të reja me Covid-19

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 561 testime të realizuara për të dyshuar të prekur me virusin korona, 136 persona kanë rezultuar pozitiv.

Tiranë-66, Krujë-13, Shkodër-11, Patos-8, Vlorë-7, Kvajë-6, Kuçovë-4, Fier-4, Berat-2, Librazhd-2, Kamëz-2, Gjirokastër-2, Sarandë-2, Durrës-1, Mirditë-1, Roskovec-1, Malësi e Mmadhe-1, Peqin-1 dhe Gramsh-1.

Nga Ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë, informojnë se në 24 orët e fundit gjashtë persona e kanë humbur betejën me korona virusin.

MARKETING I PAGUAR POLITIK