Shpërthim i gazsjellësit në Siri, vendi pa energji elektrike

TË FUNDIT

Shpërthim i gazsjellësit në Damask solli deri në ndërprerje të energjisë elektrike në Siri, ndërsa ministri për naftë Ali Ganem tha se treguesit e parë ishin se bëhet fjalë për sulm terrorist.

Kanali televiziv Ikbari tregoi incizime nga një zjarr i madh pas shpërthimit mes qyteteve siriane Dumeir dhe Adra, veriperëndimore nga kryeqyteti Damask.

Agjencia shtetërore siriane e lajmeve SANA më vonë e citoi ministrin Ganem se disa pjesë nga vendi gradualisht marrin energji elektrike.

error: Content is protected !!