Array

Shpërndahen libra falas

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

“Sjell një libër dhe merr një tjetër”, kjo ishte tematika që organizata “Etea” ka organizuar në sheshin “Zahir Pajaziti”, për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit. Saranda Pajaziti nga po kjo organizatë tha se ata kishin menduar aktivitete të shumta për nder të 23 prillit.

Ajo tha se ideja e këtij organizimi i cili është më i veçantë tha se është të ju mundësojnë qytetarëve të shkëmbejnë libra, ata mund të sjellin një libër dhe të marrin një libër tjetër. Sipas saj, nuk ka rëndësi se çfarë libri sjell dhe çfarë libri merr, ata do të mund të zgjedhin librat të cilët ata duan.

- Advertisement -

Për nder të kësaj dite Bibloteka “Hivzi Sylejmani” në Sheshin “Nënë Tereza “ ka fillur të regjistrojë lexues pa pagesë nga ora 11:00 dhe do të vazhdojë deri në ora 17:00.

Sipas saj gjithashtu do të vendosen disa thënie në Pemën e Diturisë, ashtu siç janë titulluar disa nga pemët në sheshet e Prishtinës ku qytetarët do të kenë mundësi të vendosin nga një thënie të mençur në to.
Vlen të theksohet se ky organizim do të shpërndahen libra falas për qytetarët ora 17:00./21 Media/

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -