Shkupi – Shamrock Rovers, pjesa e parë përfundon pa gola

TË FUNDIT

Ka përfunduar pa gola pjesa e parë mes Shkupi dhe Shamrock Rovers në stadiumin “Toshe Proeski” në Shkup, në aventurën për Europa League. Në minutën e 40-të ka qenë një sulm i mirëorganizuar i Shkupit, që provoi me Georgievin, por pa rezultat. Shkupi ka pasur një tjetër shans të mirë në minutën e 33-të, por portieri mik nuk ka lejuar që topi të përfundojë në rrjet.

error: Content is protected !!