Shekerinska: Në vitin 2021 përfundon ndërtimi i njërit kah i austostradës Kërçovë-Ohër

TË FUNDIT

Deputetja Ilire Dauti kërkon nga partitë shqiptare në pushtet të bëjnë presion për ta çuar përpara Pr/Ligjin e tyre për shtetësinë!

Deputetja e koalicionit ASH-AAA, Ilire Dauti nëpërmjet emisionit Click Plus kërkoi nga partitë shqiptare në pushtet të bëjnë presion...

Pr/Ligji i #ASH-AAA për shtetësinë – për të mirën e qytetarëve apo për pikë politike?

Opinionisti Latif Mustafa në emisionin debatues Click Plus në TV21, ku po diskutohet për Propozim-Ligjin për shtetësinë, e pyeti...

Deputetja Dauti: Ata që i kanë të gjithë dokumentet, shtetësia nuk u jepet me justifikimin se janë të rrezikshëm për shtetin!

Ilire Dauti deputete në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut nga Koaliconi ASH-AAA, në Click Plus në TV21, theksoi se...

Ilire Dauti: Propozim-Ligji për shtetësinë hoqi maskat e atyre që thërrisnin “Shoqëri për të gjithë”

Ilire Dauti nga Koaliconi ASH-AAA në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se Propozim-Ligji për shtetësinë ka hequr maskat...

Jonida Mete Kiki: Sjella e zyrtarëve në terren reflekton në sjelljen e administratës ku shkon për të kërkuar shtetësi!

Juristja Jonida Meta Kiki në emisionin Click Plus në TV21, duke folur për Ligjin për shtetësinë, tha se sjellja...

Bartësja e listës së koaliconit “Mundemi” në njësinë 5, Radmilla Shekerinska, duke folur për programin zgjedhor të koalicionit që ajo përfaqëson, në “Debatin Zgjedhor” në TV21 tregoi se njëri aks i autostradës Kërçovë-Ohër do të përfundojë në vitin 2021.

“Presim që drejtimi nga Kërçova deri në Ohër të jetë i përfunduar deri në vitin 2021. Kemi edhe autostradën dhe rrugë eksprese, është shumë me rëndësi që në këtë rajon të investojmë në mënyrë serioze në shëndetësinë publike, e cila tani me krizën Covid na tregoi se sa është me rëndësi, prandaj kemi projekte serioze në disa komuna dhe ato investime tanimë shihen” tha Shekerinska në Debatin Zgjedhor për njësinë 5 në Televizionin 21.

TË NGJAJSHME