Array

SHBA-ja angazhohet që Kosova të pranohet në UNESCO dhe në INTERPOL

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

SHBA-ja sot në Këshillin e Sigurimit të KB-së kushtuar situatës në Kosovë, është përpjekur që Kosova të prarohet në UNESCO dhe në INTERPOL.
Duke përkrahur përpjekjet e Kosovës që të anëtarësohet në UNESCO, përfaqësuesi i ShBA në KS ka thënë se Kosova ka përgjegjësi të ruajë trashëgimin kulturore në territorin e vet, transmeton Koha.net.

ShBA në mbledhje kanë ftuar edhe vende të tjera që të përkrahin anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL në mënyrë që t shtohet suksesi i luftës kundër krimit të organizuar.

- Advertisement -

Në takim përfaqësuesi amerikan ka thënë se është arritur përparim në dialogun Beograd-Prishtinë por ka shtuar se duart e zgjatura duhet të shtrëngohen.

ShBA kanë përshëndetur themelimin Gjykatës Speciale me vërejtjen se “ajo që individët kanë bërë, nuk bën të jetë në dëm të gjithë vendit”.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -