Sërish rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Maqedoni

TË FUNDIT

Pas mesnate çmimi i banzinës BS-95 do të shtrenjtohet për 2 denarë, respektivisht një litër do të kushtojë 90 denarë, përcjell TV21. Çmimi i benzinës BS-98 mbetet 90.5 denarë për litër. Rritje prej 2.5 denarëve do të pësojë edhe çmimi i naftës, gjegjësisht një litrë naftë do të shitet për 86,00 denarë. për litër.