Sasa do të duhet të paguajë gjobë prej 100,000 euro për ndotjen e lumit Kameniçka

Must Read

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut....

Takim i Bytyqit dhe Bekteshit me Poçivalshek: Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut janë vende mike me bashkëpunim të fortë ekonomik

Gjatë vizitës zyrtare të delegacionit të udhëhequr nga presidenti slloven, Borut Pahor, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, koordinim...
- Advertisement -

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, në lidhje me rrjedhjen e materialit të mbeturinave nga miniera Sasa në Kameniçka Reka, informon se Inspektorati Shtetëror i Mjedisit ka kryer një inspektim të jashtëzakonshëm.

Sipas inspektimit të Inspektorit të Ekonomisë Ujore në Minierën Sasa, u konkludua se në orët e para të mëngjesit për një periudhë prej një orë e gjysmë, kishte shpëlarje të rërës së mbeturinave prej 3,000 metra kub nga mbetjet nr. 4, për shkak të filtrimit që ka kontakt në anën e djathtë.

- Advertisement -

Inspektori i ekonomisë së ujit filloi një procedurë për kundërvajtjeve të kategorisë së tretë për të cilën është paraparë një gjobë maksimale prej 100,000 eurove. Subjekti juridik duhet të veprojë në përputhje me masat e propozuara të mbrojtjes të cekura në Procesverbalin për konstatim dhe vendimin në procedurën e inspektimit që sipas ligjit do të paraqitet brenda afatit të përcaktuar.

- Advertisement -
  • Tags
  • 3

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku ka ndodhur vrasja e pesëfishtë...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëdhëniet e shkëlqyera politike midis...

Takim i Bytyqit dhe Bekteshit me Poçivalshek: Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut janë vende mike me bashkëpunim të fortë ekonomik

Gjatë vizitës zyrtare të delegacionit të udhëhequr nga presidenti slloven, Borut Pahor, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet...

Pakoja e katërt e masave, të dielën pasdite! Disa masa vlejnë deri në vitin 2021 paralajmëroi kryeministri

https://youtu.be/YhdxBxKdxAk Deri të dielën pasdite, Qeveria do ta prezantojë pakon e katërt të ndihmës ekonomike, paralajmëroi kryeministri...

Rrahën qytetarët, suspendohen policët! Kapen edhe druvjedhësit të cilët sulmuan policët

https://youtu.be/2pqlHclbyF8 Dy policë të cilët brutalisht me shqelma dhe shufër rrahën një qytetar nga Manastiri, do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -