Sanksionohen “garues të paligjshëm” në rrugët e Shkupit

TË FUNDIT

Pas tre ditësh, Kuvendi përfundon debatin për Projekt-Ligjin për regjistrimin e popullsisë – do të votohet në vazhdimin e seancës

Pas tre ditësh, këtë pasdite përfundoi debati në Kuvend për Projekt-Ligjin për regjistrimin e Popullsisë. Familjeve dhe banesave në...

Tregu i Shkupit në listën e Bursës së Maqedonisë! Pronarët dominues duan të jenë pronarë të vetëm

https://youtu.be/3WxYb4RSFYc Tregu i Shkupit përsëri bëhet atraktiv. Të dyja kompanitë si aksionarë më të mëdhenj deri më tani, tani planifikojnë...

Ligji për pensionim të obligueshëm në 64 vjeç? Shahpaska: Opozita e ka bllokuar me 500 amendamente

https://youtu.be/6ixtreDzEPQ Zgjidhja ligjore për pensionim të obligueshëm në sektorin publik në 62 dhe 64 vjeç është në procedurë kuvendore, por...

Disa komunitete nuk duan të shkojnë te Grubi! Të punësuarit në ARDB kërkojnë të mos zhvendosen në ndërtesën e re

https://youtu.be/65Jr3CnPG3E Nëpunësit administrativë në Agjencinë për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive nuk duan të zhvendosen në objektin e ri...

Tetovë, Covid, bie numri i të shtrirëve në spital! Vetëm 12 punonjës mjekësorë në izolim ose të infektuar

https://youtu.be/FL6HNtbO2Og Numri i pacientëve të shtrirë në Spitalin klinik të Tetovës të infektuar me Covid 19 është 20, ndërsa  vetëm...

Në një aksion kontrollues për zbulimin e organizatorëve dhe pjesëmarrësve në “gara të paligjshme” në rajonin e Shkupit, policia ka sanksionuar 24 shoferë të motorëve, tek të cilët janë konstatuar disa kundërvajtje, ndërsa është marrë edhe një motoçikletë.

Nga MPB sot kumtuan se aksioni i Sektorit për punë të trafikut pranë Byrosë për siguri publike në koordinim me Sektorin për siguri në komunikacionin rrugor pranë Sektorit për punë të brendshme Shkup është realizuar më 01-02.08.2020  nga ora 19:00 deri në orën 02:00 në rajonin e Shkupit.

TË NGJAJSHME