Rritet numri i lejeve të dhëna për ndërtim, janë planifikuar 519 banesave të reja

Must Read

Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, deri më tani të infektuar me koronavirus janë 33.385.696 njerëz në...

Lampard: Kepa Arisabalagan nuk e luajti ndeshjen e tij të fundit për Chelsea

Menaxheri i Çellsit, Frank Lampard ka mbrojtur Kepa Arisabalagan nga kritikat, për të cilat ai tha se...

Bashkëpunimi energjetik rajonal në fokus të vizitës së zëvendës kryeministrave Bytyqi dhe Nikollovski dhe ministrit Bekteshi në Selanik

Zëvendës kryeministrat për çështje ekonomike, koordinim të resoreve ekonomike dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe zëvendëskryeministri për luftë...
- Advertisement -

Në qershor sivjet janë dhënë 273 leje për ndërtim që është për 35,1 për qind më shumë në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar. Vlera e paraparë e objekteve arrin 12.913.000.000 denarë që është rritje për 469 përqind.

Sipas Entit shtetëror për statistikë, nga numri i përgjithshëm i lejeve të dhëna për ndërtim, 142 ose 52 për qind janë për objekte nga ndërtimet e larta, 54 ose 19.8 për qind janë për objekte nga ndërtimet e ulëta dhe 77 ose 28,2 për qind për objekte për rikonstruim. Nga gjithsej 273 objektet, 159 ose 58,2 për qind investues janë persona fizikë, ndërsa 114 ose 41.8 për qind objekte investues janë subjekte afariste.

- Advertisement -

Në periudhën raportuese është paraparë ndërtim i 519 banesave, me sipërfaqe të përgjithshme prej 45.634 metra katrorë. 

- Advertisement -

Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, deri më tani të infektuar me koronavirus janë 33.385.696 njerëz në të gjithë botën. Si pasojë...

Lampard: Kepa Arisabalagan nuk e luajti ndeshjen e tij të fundit për Chelsea

Menaxheri i Çellsit, Frank Lampard ka mbrojtur Kepa Arisabalagan nga kritikat, për të cilat ai tha se ishin të padrejta.

Bashkëpunimi energjetik rajonal në fokus të vizitës së zëvendës kryeministrave Bytyqi dhe Nikollovski dhe ministrit Bekteshi në Selanik

Zëvendës kryeministrat për çështje ekonomike, koordinim të resoreve ekonomike dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit, zhvillimit të qëndrueshëm...

Aktori Çun Lajçi vjen edhe në Shkup, bën shitjen e librave në sheshin Skënderbeu

https://youtu.be/qGIBqOutBRM Aktori i madh kosovar Çun Lajçi ka ardhur edhe në Shkup të shes librat e tij.

Qytetarët pesimist, Sindikata optimiste, mendime të ndara rreth injeksionit financiar

https://youtu.be/31o-_mdWIxM -Jo, jo, sepse jam pesimist për të gjitha gjërat, ashtu edhe për këtë. Te ne nuk...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -