Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

TË FUNDIT

Çmimi i dizelit nga mesnata do të rritet për dy denarë për litër, ndërsa çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë denari për litës, përcjell TV21. Në vijim çmimet e derivateve të naftës sipas vendimit të fundit të KRRE-së:

EUROSUPER BS-95 – 75,5 denarë për litër

EUROSUPER BS-98 – 77,5 denarë për litër

EURODIZE dhe Vaji ekstra i lehtë- 67,5 denarë për litër