Ronaldo urren pijen Coca-Cola, vendos ujin gjatë paraqitjes/VIDEO

TË FUNDIT

Cristiano Ronaldo dihet që kur flitet për dietë dhe gjëra që duhet të konsumohen, është i fiksuar në maksimum dhe shpesh e ka thënë dhe se do të donte që djali i tij të mos pinte pije me gaz si Coca-Cola.

Këtë e ka dëshmuar edhe sot në konferencën për shtyp të Portugalisë përpara ndeshjes debutuese të saj në këtë Europian.

TË NGJAJSHME