Ritëm i lartë në “Toshe Proeski”, Shkupi kërcënon me Queven

TË FUNDIT

Shkupi pret irlandezët e Shamrock Rovers në “Toshe Proeski” me synimin për të përmbysur humbjen 3-1 në ndeshjen e parë dhe për të vijuar aventurën në Europa League.

14’ – Sulm i bukur i Shkupit, që kërcënon me një goditje nga distanca të Queven, por topi shkon ngjitur me shtyllën pingule të irlandezëve.

7’ – Sulm i rrezikshëm i Shkupit, që provon me Pepi Georgiev, por pa rrezik për portën mike.

5’ – Tjetër kundërsulm i rrezikshëm i irlandezëve, këtë herë me Toëell, por Naumovski bën një pritje vendimtare, duke shpëtuar të tijtë.

4′ – Kundërsulm i rrezikshëm i miqve, që godasin shtyllën. Me fat Shkupi.

-Starton sfida vrullshëm për Shkupin, që fiton dy goditje këndi brenda dy minutave të para…

error: Content is protected !!