ZGJEDHJET

Ristoska: E hidhur është shija e ndarjes, por të ëmbla janë kujtimet

Must Read

KSHPK kërkon përgjegjësi për Venko Filipçen, VMRO-DPMNE ka dorëzuar tre ankesa kundër funksionarëve

https://youtu.be/gFKeq8mTxws KSHPK e pranoi ankesën e VMRO-DPMNE dhe do të kërkojë përgjegjësi...

Filloi skriningu i gazetarëve, në fazën e parë mbi 500 gazetarë do të testohen për korona virus

https://youtu.be/kI9Z8n0PEFI Filloi skiningu falas i gazetarëve dhe punëtorëve mediatik për Kovid-19. Pas...

Koalicioni AAA-ASH në Kumanovë, Sela: “Fuqia e ndryshimit në duart e çdo shqiptari”

https://youtu.be/KivL5qIutos Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAativA mbrëmë ishin bashkë me qytetarët...
- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

E hidhur është shija e ndarjes dhe e të gjitha planeve të parealizuara, por të ëmbla janë kujtimet për tejkalimin e sfidave të përbashkëta dhe shpërndarjes së energjisë, ka shënuar në rrjetet sociale prokurorja dhe zëdhënëse e Prokurorisë Speciale Publie, Lençe Ristoska, me rastin e ditës së fundit të PSP-së, momentin e përshkroi si të hidhur-të ëmbël.

- Advertisement -

“Sot përshëndetemi me kolegët nga shërbimi-teknik profesional dhe administrativ dhe me hulumtuesit. Të punësuarve në PSP sot u është dita e tyre e fundit e punës dhe këta njerëz prej sot mbesin pa punë” Sot bashkëpunëtori im profesional më tha: ‘E dhimbshme është prokurore, sikur kur përfundon shkolla e mesme, katër vite jemi bashkë, sa shumë gjëra kemi ndarë, kishte periudha kur më shumë isha në punë se në shtëpi’. Dhe kështu ishte”, ka shkruar ajo.

Për të PSP-ja, siç thekson, ishte simbol për luftë për ideale, për drejtësi, integritet, ardhmëri më të mirë, luftë kundër krimeve të sistemit, më të dobëtit, të tël varurve, luftë kundër mosndëshkimit.

“Mënyra në të cilën u shua PSP-ja, mënyra në të cilën askush nuk gjeti guxim në mënyrë eksplicite të thotë që institucioni është shfuqizuar, mendoj se nuk meriton koment, sepse lufta për drejtësi është reale vetëm kur është fryt i kërkesës së brendshme për përgjegjësi, fillimisht personale dhe më pas e të gjithëve të cilët kanë gabuar para ligjeve, nxitje  për jotolerancë të mosndëshkimit, nxitje për sjellje parimore me integritetin”, ka shënuar prokurorja Ristoska./MIA

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

Latest News

Filloi skriningu i gazetarëve, në fazën e parë mbi 500 gazetarë do të testohen për korona virus

https://youtu.be/kI9Z8n0PEFI Filloi skiningu falas i gazetarëve dhe punëtorëve mediatik për Kovid-19. Pas punëtorëve shëndetësorë dhe policisë, edhe...

Koalicioni AAA-ASH në Kumanovë, Sela: “Fuqia e ndryshimit në duart e çdo shqiptari”

https://youtu.be/KivL5qIutos Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAativA mbrëmë ishin bashkë me qytetarët e Kumanovës. Gjatë këtij takimi...

A do të izolohet shteti pas zgjedhjeve? Filipçe: Mund të marrim masa restriktive vetëm nëse eskalon situata

https://youtu.be/6Te8SjMNIjc Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe gjatë inspektimit në spitalin e ri të Kërçovës tha se i...

Mitreski: LSDM tregoi se si me të vërtetë kujdeset për qytetarët

https://youtu.be/M5iRZOkhte4 LSDM në tre vitet e kaluara vazhdimisht ka treguar se çfarë do të thotë kujdes i...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -