Array

Rinovohen 48 shkolla në kryeqytet

Must Read

Në Llozanë 2.500 studentë në karantinë për shkak të Covid-19

Autoritetet shëndetësore në Zvicër kanë caktuar karantinë për 2.500 studentë në Fakultetin prestigjioz për hotelieri në Llozanë,...

BE kërkon vendet anëtare t’ua shpjegojnë qytetarëve çfarë është distanca sociale

Bashkimi Evropian sot kërkoi prej vendeve anëtare më mirë t’ua shpjegojnë qytetarëve të tyre se çfarë është...

Aktivistët e “Stop Rusino” takohen me ministrin Nuredini: Pas 5 viteve “Rusino” do të jetë vend për piknik

Pas 5 viteve Rusino do të jetë vend për piknik, kështu ka deklaruar ministri i Ambientit Jetësor,...
- Advertisement -

Në vazhdën e përgatitjeve për vitin e ri shkollor, Drejtoria e Arsimit të Komunës së Prishtinës, ka kontraktuar disa kompani për të kryer renovime nëpër shkollat fillore dhe të mesme, në mënyrë që objektet të jenë në gjendje të rregullt për shtator.

Kështu, në 31 shkolla dhe institucione parashkollore janë montuar rezervuarët e ujit, në mënyrë që objektet shkollore të kanë furnizim me ujë gjatë orarit të mësimit. Vlera e këtij projekti është 48,630.00 euro.

- Advertisement -

Në 6 shkolla janë rikonstruktuar nyjat sanitare, projekt ky në vlerë prej 98,865.00 eurosh, ndërkaq poashtu janë rikonstruktuar dhe gëlqerosur 8 objekte tjera shkollore, me projekt në vlerë prej 202,154.97.

Vlen të theksohet që janë rinovuar edhe tri terrene sportive në tri shkolla, kurse në shkollat “Dardania”, Naim Frashëri” dhe “Faik Konica” po bëhet ndriçimi i oborreve të shkollës në bashkëpunim me Drejtorinë e Shërbimeve Publike.

- Advertisement -

Komuna e Prishtinës është e përkushtuar që të krijojë kushtet më të mira brenda mundësive, që procesi arsimor të zhvillohet në kushte optimale.

Displaying shkolla1.jpg

- Advertisement -

Displaying shkolla2.jpg

Displaying shkolla3.jpg

- Advertisement -

Në Llozanë 2.500 studentë në karantinë për shkak të Covid-19

Autoritetet shëndetësore në Zvicër kanë caktuar karantinë për 2.500 studentë në Fakultetin prestigjioz për hotelieri në Llozanë, për shkak të paraqitjes së...

BE kërkon vendet anëtare t’ua shpjegojnë qytetarëve çfarë është distanca sociale

Bashkimi Evropian sot kërkoi prej vendeve anëtare më mirë t’ua shpjegojnë qytetarëve të tyre se çfarë është distanca sociale dhe rregullat higjienike.

Aktivistët e “Stop Rusino” takohen me ministrin Nuredini: Pas 5 viteve “Rusino” do të jetë vend për piknik

Pas 5 viteve Rusino do të jetë vend për piknik, kështu ka deklaruar ministri i Ambientit Jetësor, Naser Nuredini pas takimit me...

Shekerinska: Nga aleatët tanë, duke e pe përfshirë edhe Bullgarinë, presim të ndihmojnë e jo të sprapsin

Nga aleatët tanë, duke e përfshirë edhe Bullgarinë, presim të ndihmojnë, e jo të sprapsin, deklaroi pasdite ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska...

Spasovski paralajmëron zgjidhje për qytetarët të cilët s’kanë nënshtetësi

Qindra bashkëqytetarë, edhe pse jetojnë në Maqeodni para se vendi të fitojë pavarësinë nga Jugosllavia, ende nuk kanë shtetësi. Mospasja e shtetësisë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -