Qyteti i Shkupit: Kanë mbetur mjete edhe për 2700 inverterë

Must Read

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse,...

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski.
- Advertisement -

Nga fillimi i shpalljes së thirrjes publike për subvencione të inverterëve në Qytetin e Shkupit janë dorëzuar 2.301 aplikacione, ndërsa mbesin mjetet edhe për rreth 2.700 kërkesa.

Qyteti i Shkupit i përkujton qytetarët nga të gjitha komunat e Shkupit, se në rrjedhë është thirrja publike për ndarje të subvencioneve për inverter-klimë për ngrohje të shtëpive, ku qytetarët mund të aplikojnë onlajn.

- Advertisement -

Thirrja, siç kumtoi Qyteti, i përfshinë qytetarët të cilët kanë blerë inverter nga 1 janari i vitit 2020, deri në përfundimin e thirrjes më 30  nëntor të vitit 2020 ose deri në ditën e  shlyerjes së mjeteve.

Qytetarëve tërësisht do t’u kompenzohen shpenzimet për furnizim të interver pajisjes, por jo më shumë se 62 mijë denarë në neto vlerë.

- Advertisement -

Të gjitha informatat për thirrjen, si dhe formularet për paraqitje elektronike në vegzën.

- Advertisement -

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë...

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski. Në mbledhje marrin pjesë...

Kryetari i Këshillit të Evropës në karantinë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel është në karantinë për shkak të kontaktit të afërt me një person të infektuar me...

Dr. Stevanoviq: Në dimër do të jetë edhe më e vështirë ta ulim rrezikun e infektimit me Covid-19, nëse nuk u përmbahemi masave

Me ardhjen e dimrit do të jetë edhe më e vështirë të mbrohemi dhe të zvogëlojmë rrezikun e infektimit nga koronavirusi i...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -