Qeveria miraton propozimin, kafenetë do të punojnë deri në ora 21!

TË FUNDIT

TV21 nga burimet e Komisionit për sëmundje ngjitëse informon se Qeveria i miratoi propozimet e Komisionit që kafenetë dhe objkektet hotilerike të punojnë deri në ora 21. Qeveria ka aprovuar edhe propozimin për ndalimin e grupimeve nga ora 21.