Punoi tre orë pas orarit të lejuar, mbyllet objekti hotelierik

TË FUNDIT

Në Çellopek të Epërm të Tetovës policia për shkak të mosrespektimit të rregullave gjatë epidemisë ka arrestuar pronarin e një objekti hotelierik. Kontrolli ishte bërë në orën 20:40, pas çka objekti ishte mbyllur nga Inspektorati Shtetëror i Tregut në Tetovë.

“Pas njohurive paraprake të mara nëpunësit e policisë nga Departamenti i Policisë Zherovjan kanë bërë kontroll në një objekt hotelierik në fshatin Çellopek i Epërm, pronë e D.R. (31) nga fshati Çellopek i Epërm. Gjatë kontrollit ishte konstatuar se objekti punon dhe brenda ishin gjetur 17 persona mysafirë dhe pronari. Ai ishte privuar nga liria dhe ishte dërguar në stacionin e policisë”, informoi SPB Tetovë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër pronarit do të parashtrohet padi penale sipas nenit 206 të Kodit Penal, gjegjësisht për “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë epidemisë”.

error: Content is protected !!