Publikohet kënga “Nuk ta fal” nga Fioralba Syla

TË FUNDIT

Këngëtarja nga Kosova Fioralba Syla me zërin e saj të ëmbël disa ditë më parë ka lancuar coverin e këngës “Nuk ta fal”. Fioralba thotë se këtë cover e ka punuar me përkushtim pasi që siç tha në emisionin Pastel në TV21 kjo këngë i ka pëlqyer gjithmonë dhe e ka sjellë në një stil ndryshe nga origjinali.

Versionin origjinal të këngës “Nuk ta fal” e ka kënduar Kaltrina Selimi.

MARKETING I PAGUAR POLITIK