Publikohet bashkëpunimi i Dafinës dhe Majk

TË FUNDIT

“Më fal” mban titullin kënga e re nga këngëtarja Dafina Zeqiri dhe reperi Majk.

Ky është bashkëpunimi i parë i dyshes. Kënga u punua nga vet artistët, kurse muzika nga producenti i njohur Kico.

Ky projekt erdhi i shoqëruar edhe me videoklip.

https://www.youtube.com/watch?v=c6f6S3BA8Fw
MARKETING I PAGUAR POLITIK