Propozim buxheti për 2022! Rritet buxheti për gjykatat dhe prokurorinë

TË FUNDIT

Me miratimin e propozim buxhetit për vitin 2022, ministri i Financave, Fatmir Besimi sot në konferencë për shtyp tha se për 2022 buxheti në gjyqësor është rritur për 7 %, ndërsa në Prokurori Publike për 15,5 %. Besimi tha se kjo është bërë me qëllim të mbështetjes së reformave në gjyqësorë./TV21

MARKETING I PAGUAR POLITIK