Array

Prishtinë: “PYT komunën tënde” – formë e kontaktit me qytetarë

Must Read

Ambasadorja Bërns takon Shahpaskën

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska sot mbajti takim me ambasadoren e SHBA-së në Republikën...

Pendarovski pas Këshillit për Siguri: Ora policore duhet të shkojë në histori

I pari i shtetit, Stevo Pendarovski, pas seancës së Këshillit për Siguri tha se se sipas...

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje...
- Advertisement -

Në ditën kur ndërtimtarët kanë hedhur beton në Kuvendin e Kosovës si shenjë paknaqësie që sipas tyre nuk po kanë ku t’i vazhdojnë punët e tyre , u hap edhe aktiviteti “PYT komunën tënde” .A është kjo një përgjigje apo pyetje drejtuar Komunës?

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ishte i pranishëm në hapjen e këtij aktiviteti të organizuar nga UNDP, me ç’rast iu bëri thirrje të gjithë qytetarëve që të shtrojnë pyetje, pavarësisht se këtë mund ta bëjnë në forma të ndryshme, si përmes rrjeteve sociale, kërkesave të drejtpërdrejta në Komunë, etj.

- Advertisement -

“Qëllimi është që të tregojmë se si Komunë jemi transparent dhe dëshirojmë që të jemi edhe më të hapur për të diskutuar lidhur me të gjitha problemet që qytetarët i kanë. Ndoshta përgjigja për secilin qytetar nuk do të jetë gjithnjë përgjigjja që ata dëshirojnë ta dëgjojnë, megjithatë jemi të përkushtuar që ta rrisim edhe më shumë komunikimin midis qytetarëve dhe Komunës së Prishtinës”, tha kryetari Ahmeti.

Po ashtu, kryetari Ahmeti paralajmëroi se së shpejti do të fillojë së aplikuari edhe një sistem i ri. Përveç ankesave që bëhen në Komunë dhe përmes thirrjeve telefonike, qytetarët së shpejti do ta kenë mundësinë që edhe përmes ueb faqes zyrtare të shtrohen kërkesat dhe ankesat e qytetarëve, në mënyrë që më pas ato të përcillen në drejtoritë përkatëse.

- Advertisement -

Ambasadorja Bërns takon Shahpaskën

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska sot mbajti takim me ambasadoren e SHBA-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut Kejt...

Pendarovski pas Këshillit për Siguri: Ora policore duhet të shkojë në histori

I pari i shtetit, Stevo Pendarovski, pas seancës së Këshillit për Siguri tha se se sipas analizës që është bërë nga...

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje nga ana e shoferëve. Zëdhënësi...

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin ligjor të automjeteve, të cilat...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -