Pompeo: SHBA-ja së shpejti do t’i kthejë të gjitha sanksionet ndaj Iranit

Must Read

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse,...
- Advertisement -

Sekretari shtetëror amerikan Majk Pompeo sot deklaroi se Uashingtoni shumë shpejtë do t’i kthejë të gjitha sanksionet ndaj Iranit.

Këshilli i Sigurisë së Kombeve të Bashkuara e refuzoi kërkesën e SHBA-së për vazhdimin e embargos për eksportin e armës për Iranin.

- Advertisement -

Që të aktivizohet kërkesa për kthimin e sanksioneve, SHBA-ja do të duhet të dorëzojë ankesë deri te KS prej 15 anëtarëve i KB-së me arsyetimin se Irani nuk e respekton marrëveshjen multilaterale bërthamore. SHBA-ja u tërhoq nga Marrëveshja në vitin 2018.

- Advertisement -

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin ligjor të automjeteve, të cilat...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë...

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski. Në mbledhje marrin pjesë...

Kryetari i Këshillit të Evropës në karantinë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel është në karantinë për shkak të kontaktit të afërt me një person të infektuar me...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -