Point Retail Park-u i parë, vërshohet nga vizitorët e shumtë (VIDEO)

МË SHUMË

Aktvendimi i tretë për “Syri i gjarprit”, katër të liruar dhe katër dhjetë dënime me kusht për të akuzuarit

Pas 13 viteve në labirintin e gjykatave – sot edhe një aktvendim për rastin “Syri i gjarprit”. Janë shqiptuar...

Nuk do të vazhdohet afati i pasaportave, Qeveria kërkon të shkurtohen afatet e dërgesës

https://youtu.be/HXvJe82ngh0 Qeveria në bashkëpunim me kompaninë gjermane kërkon të shkurtohet afati për dorëzimin e dërgesës së re prej 100 mijë...

Ahmeti, Osmani e Bajrami dëshmuan për “Monstrën”, BDI kërkon të zbardhet rasti e të kthehet besimi i qytetarëve në gjyqësor

https://youtu.be/1DNit4rmefA Për Monstrën sot dëshmuan Ali Ahmeti, Bujar Osmani e Xhelal Bajrami. Ahmetin, prokurorja Fatime Fetai e pyeti për gjërat...
- Reklama -

Point Retail Park-u i pari i këtij lloji në Maqedoninë e Veriut, ku të gjitha i ke në një vend. Retail sjell brendet më të mira të tregut për të rritur dhe për fëmijë. Retail Park është një nga konceptet më të mira për të bërë shoping në të gjithë botën, tani më e keni edhe në Shkup këtë koncept të të bërit shoping. Mënyrën e thjeshtë dhe unike e blerjes në bazë të parimit Stop&Shop, tashmë e gjeni në Point Retail Park.  Në ditën e parë të hapjes Point Retail Park vërshohet nga vizitorët.

  • Tags
  • 1
- Advertisement -
- Reklama -

Lajmet më të reja

Aktvendimi i tretë për “Syri i gjarprit”, katër të liruar dhe katër dhjetë dënime me kusht për të akuzuarit

Pas 13 viteve në labirintin e gjykatave – sot edhe një aktvendim për rastin “Syri i gjarprit”. Janë shqiptuar...

Nuk do të vazhdohet afati i pasaportave, Qeveria kërkon të shkurtohen afatet e dërgesës

https://youtu.be/HXvJe82ngh0 Qeveria në bashkëpunim me kompaninë gjermane kërkon të shkurtohet afati për dorëzimin e dërgesës së re prej 100 mijë pasaportave për të mënjanuar krizën...

Ahmeti, Osmani e Bajrami dëshmuan për “Monstrën”, BDI kërkon të zbardhet rasti e të kthehet besimi i qytetarëve në gjyqësor

https://youtu.be/1DNit4rmefA Për Monstrën sot dëshmuan Ali Ahmeti, Bujar Osmani e Xhelal Bajrami. Ahmetin, prokurorja Fatime Fetai e pyeti për gjërat që Ahmeti kishte folur për...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha që BE-ja të veprojë

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollosh, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe...

Çollosh dhe Quçuk thonë se vendi i ka plotësuar kriteret për fillimin e negociatave me BE-në

Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për t’i filluar negociatat me Bashkimin Evropian. Tani vijon vendim politik me metodologjinë e re të cilën...
- Reklama -
- Reklama -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com