Për rinovimin e Shtëpisë së Bardhë nevojiten 377 milionë dollarë

Must Read

Pasqyrë ditore për gjendjen me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, në botë me koronavirusin e ri deri tani janë infektuar 33,683,835...

Ku ngecin punët për ndërtimin e poliklinikës në Butel?

Kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski, në emisionin "10Minuta" në TV21, tha se për ndërtimin e...

Kërçovë, mësimi online do të bojkotohet, Carovska: Bojkoti nuk na sjell të mira

Këshillat e prindërve në shkollat e Kërçovës kanë vendosur të bojkotojnë mësimin online. Prindërit...
- Advertisement -

Administrata e presidentit amerikan Donald Tramp, kërkon 377 milionë dollarë në propozim tligjin e ardhshëm për të ndihmuar në zbutjen e pasojave nga koronavirusi, në mënyrë që të rinovohet Shtëpia e Bardhë.

Shuma, e cila është përfshirë në propozim ligjin për mbështetje nga ana e Senatit, do të përfshijë gjithashtu mbrojtje të reja të sigurisë për godinën e Zyrës ekzekutive Ajzenhauer në kompleksin e Shtëpisë së Bardhë.

- Advertisement -

Administrata kumtoi se rinovimi i Shtëpisë së Bardhë “do të rrisë aftësinë e kampusit për të zbuluar dhe zbutur sigurinë e jashtme dhe kërcënimet prej pandemisë”.

Krahu perëndimor nuk është rinovuar plotësisht që nga viti 1933, sipas Drejtorisë së shërbimeve të përgjithshme, e cila mirëmban pjesën më të madhe të kompleksit të Shtëpisë së Bardhë.

- Advertisement -

Pasqyrë ditore për gjendjen me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, në botë me koronavirusin e ri deri tani janë infektuar 33,683,835 persona. Nga pasojat nga Kovid-19...

Ku ngecin punët për ndërtimin e poliklinikës në Butel?

Kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski, në emisionin "10Minuta" në TV21, tha se për ndërtimin e poliklinikës punët kanë ngecur në...

Kërçovë, mësimi online do të bojkotohet, Carovska: Bojkoti nuk na sjell të mira

Këshillat e prindërve në shkollat e Kërçovës kanë vendosur të bojkotojnë mësimin online. Prindërit janë ngritur në këmbë pas...

1 vit nga premtimi për shkollën në Idrizovë, Georgievski dhe Carovska bashkë, por të pakoordinuar

https://youtu.be/eZaNbYhFj8g Entuziazëm, shpresë. Kështu u ndien banorët e lagjes Idrizovë një vit më parë,...

Ndërtesa të reja po mbijnë në Butel, asnjë plan për park! Smilevski thotë se po e menaxhon situatën

https://youtu.be/C3T-abfsqRc Objekte ndërtimore po ndërtohen gjithandej brenda territorit të Komunës së Butelit. Vet kryetari Velimir Smilevski pranon...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -