Seanca konstituive e Kuvendit më 4 gusht

Must Read

Bytyqi u apeloi kolegëve të tij funksionarë: Të marrin fund diskutimet për dygjuhësinë në kompanitë private

https://youtu.be/9OEaJSaTFQ0 Zv/kryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi apeloi që të marrin fund...

Rrallë kush riparon këpucët, zanati i këpucëtarisë në Kërçovë drejt zhdukjes

https://youtu.be/wCl-H-CXyY8 Këpucëtari Asan Kanzo herët në mëngjes hapi punëtorinë e tij dhe...

9.500 emigrantë vendosen në kampin e përkohshëm në Lezbos

Për momentin i kemi 9.500 njerëz në kampin e ri, zyrtarisht 2.000 janë jashtë kampit dhe rreth...
- Advertisement -

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi e nënshkroi Aktvendimin për caktimin e seancës së parë konstituive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

-Seanca konstitutive do të mbahet më 04.08.2020 (e martë), me fillim në ora 12. Për shkak të gjendjes së re të krijuar me pandeminë Covid-19 dhe në pajtim me rekomandimet e Komisionit të Sëmundjeve Ngjitëse, seanca konstitutive do të zhvillohet sipas protokolleve dhe kritereve që janë përcaktuar në koordinim paraprak me kryetarin e
Komisionit të Sëmundjeve Ngjitëse, d-r Zharko Karaxhovski, që të zvogëlohet rreziku nga përhapja eventuale e infektimit nga korona virusi.

- Advertisement -

Mysafirët e ftuar në seancën konstitutive të Kuvendit janë:

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Ish Presidentë të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Ish Kryetarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Kryetari i Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Kryetari i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Kryetari i Këshillit të Prokurorëve Publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut;
Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë së Veriut;

- Advertisement -

- Advertisement -
  • Tags
  • 2

Bytyqi u apeloi kolegëve të tij funksionarë: Të marrin fund diskutimet për dygjuhësinë në kompanitë private

https://youtu.be/9OEaJSaTFQ0 Zv/kryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi apeloi që të marrin fund diskutimet për vendosjen e dygjuhësisë...

Rrallë kush riparon këpucët, zanati i këpucëtarisë në Kërçovë drejt zhdukjes

https://youtu.be/wCl-H-CXyY8 Këpucëtari Asan Kanzo herët në mëngjes hapi punëtorinë e tij dhe filloi të riparonte këpucët që...

9.500 emigrantë vendosen në kampin e përkohshëm në Lezbos

Për momentin i kemi 9.500 njerëz në kampin e ri, zyrtarisht 2.000 janë jashtë kampit dhe rreth një mijë njerëz do të...

Pendarovski: Siguria në vend është stabile, Maqedonia do të vendos 5G, por sipas protokolleve të Aleancës

Po ndiqen të gjithë situatat të cilat mund të shkaktojnë probleme serioze, posaçërisht vala e re e emigrantëve, është konkluzioni i Këshillit...

Françesko Toti do të kthehet te Roma

Françesko Toti do të kthehet në klubin e zemrës së tij, Roma, shktuan “Koriere delo Sport”. Sipas informatave, Toti...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -