Pendarovski i dërgoi vendimet për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme deri tek Kuvendi për konfirmim

Must Read

Georgievski dhe Carovska përgjigjen për shkollën e Idrizovës

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski dhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska të...

Dorëzohet deputeti Etem Arifi

Etem Arifi, deputeti i Partisë së Ashkalinjve për Integrim, sot është dorëzuar në organet e drejtësisë. Lajmin...

Duhet të ketë zgjidhje për orët mësimore, në të kundërtën mësuesit do të revoltohen, deklaroi Nedelkov

Jam i bindur se problemi me orët shtesë dhe me mungesën e pajisjeve për punë do të...
- Advertisement -

Presidenti Stevo Pendarovski, në përputhje me Kushtetutën, sot i dërgoi pesë vendimet me të cilat u shpall gjendje e jashtëzakonshme në vend në kushte të pandemisë së virusit Kovid-19, për konfirmim nga Kuvendi.

Vendimet, siç thuhet në kumtesën e kabinetit të presidentit Pendarovski, janë marrë në periudhën nga muaji mars deri në muajin qershor të këtij viti me propozimin e Qeverisë dhe në situatë të Kuvendit të shpërndarë, pa mundësinë e mbajtjes së seancës në të cilën mund të vendoset për nevojën e shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në kushte të pandemisë. 

- Advertisement -

Georgievski dhe Carovska përgjigjen për shkollën e Idrizovës

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski dhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska të pyetur nga TV21 kanë folur...

Dorëzohet deputeti Etem Arifi

Etem Arifi, deputeti i Partisë së Ashkalinjve për Integrim, sot është dorëzuar në organet e drejtësisë. Lajmin për portalin rtv21.tv e ka...

Duhet të ketë zgjidhje për orët mësimore, në të kundërtën mësuesit do të revoltohen, deklaroi Nedelkov

Jam i bindur se problemi me orët shtesë dhe me mungesën e pajisjeve për punë do të zgjidhet shpejtë, në të kundërtën,...

Carovska për nxënësit që nuk kanë kompjuterë: Mësimin le ta ndjekin nga RTM-ja

Duke folur për mungesën e kompjuterëve nga nxënësit dhe mësuesit, ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska ka këshilluar që fëmijët mësimin...

Carovska për bojkotimin e mësimit: Nuk sjellë të mira për gjeneratën e ardhshme

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska duke komentuar paralajmërimet për bojkot të mësimit online, ka vlerësuar se ai nuk sjell të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -