Array

Pekini 2015: Kenia me 16 medale

Must Read

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe...
- Advertisement -

Sot në kryeqytetin e Kinës Pekin ka përfunduar Kampionati Botëror në Atletikë në të cilin për tetë ditë u zhvilluan gara mjaftë interesante në dispilina të ndryshme.
Befasi beri Kenia qe fitoi me më së shumti medalje më i suksesshëm-7 medalje të arta, 6 të argjendta dhe 3 të bronzta, në total 16. Pas Kenisë vije Xhamajka që ka poashtu 7 të arta, por 14 në total. Në pozitën e tretë Shtetet e Bashakuara të Amerikës kanë 18 medalje në total, nga 6 për secilën ngjyrë shkelqimi.
Në anën tjetër individi më i suksesshëm pa shumë dyshim është Usain Bolt i Xhamajkas që ka fituar tri medalje të arta, në 100 e 200 metra sprint dhe me stafetën e Xhamajkas 4x 100 metra.

- Advertisement -

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në pjesën e territorit të Azerbajxhanit...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë e Postës duhet t’i përgjigjen...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe gratë shtatzëna do të mbrohen...

Shaqiri: Vazhdojmë me digjitalizimin dhe reformat kyçe të administratës publike

Do të vazhdoj me procesin e digjitalizimit dhe zbatimit të reformave kryesore të administratës publike në mënyrë që ta përgatisim për hyrjen...

Osmani agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian, duke realizuar takime me eurodeputetë me ndikim...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -