Pas mesnate, nafta dhe benzina në Maqedoni do të shiten me çmim më të ulët

TË FUNDIT

Çmim i benzinës BS-95 pas mesnate do të ulet për 1,5 denarë, një litër do të kushtojë 83 denarë. Benzina BS-98 do të shitet për 1 denarë më lirë, gjegjësisht një litër do të kushtojë 85,5 denarë. Edhe çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë do të ulet për 1 denarë. Një litër naftë do të shitet për 73 denarë, ndërkaq vaji ekstra i lehtë për 72,5 denarë.