Pas mesnate, çmime më të shtrenjta të derivateve në Maqedoni

TË FUNDIT

Çmimi i benzinave do të rritet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës për dy denarë, përcjell TV21. Pas mesnatës përveç benzinave dhe naftës do të rritet edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë, për dy denarë.

Çmimet e derivateve pas mesnatës:

Benzina BS-95- 82,5 denarë/l

Benzina BS-98- 85,0 denarë/l

Nafta- 82,5 denarë/l

Vaji Ekstra i lehtë- 83,00 denarë.

error: Content is protected !!