Pas 20 minutave ndërprerje, vazhdon ndeshja Shqipëri-Poloni

TË FUNDIT

Për rreth 20 minuta u ndërpre ndeshja mes Shqipërisë dhe Polonisë. Kjo për shkak se tifozët kanë sulmuar futbollistët me shishe, transmeton TV21.

Pas 20 minutave gjyqtari vendosi që ndeshja të vazhdojë. Polakët tani për tani janë në avantazh me rezultat 0-1.

MARKETING I PAGUAR POLITIK