Pagesa e faturave të papaguara të ujit në këste dhe pa interes, deri më 31 korrik

Must Read

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka...
- Advertisement -

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup në interes të klientëve të saj dhe qytetarëve të Qytetit të Shkupit, duke filluar nga 17 qershori të vitit 2020 filloi me zbatimin e aksionit për pagimin e borxheve në këste pa interes për pagesa të vonuara. Aksioni për pagimin e borxheve në këste pa interes për persona fizik dhe persona juridikë përfundon më 31 korrik të vitit 2020.

Nga ndërmarrja publike informon se deri më tani 370 përdorues kanë shfrytëzuar mundësinë për të lidhur marrëveshje për pagimin e borxheve me këste pa interes. Shuma e përgjithshme për të cilën janë lidhur marrëveshjet për pagimin e kësteve pa interes është rreth 24.000.000 denarë.

- Advertisement -

Ata ftojnë të gjithë përdoruesit që kanë borxh të vonuar të aplikojnë për lidhjen e marrëveshjeve për pagimin e borxheve deri në 24 këste në varësi të shumës së borxhit, pa interes për pagesa të vonuara. Pas përfundimit të kësaj periudhe, vendimi ndalon të jetë i vlefshëm.

“Duke pasur parasysh gjendjen me koronavirusin, me qëllim të mbrojtjes së shëndetit tonë dhe shëndetit të të tjerëve si dhe parandalimit të përhapjes së virusit, ne bëjmë thirrje për mirëkuptim dhe respektim të të gjithë protokolleve që do të zbatohen nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup gjatë vizitave nga ndërmarrja tek përdoruesit për lidhjen e kontratave. Në të njëjtën kohë, ne bëjmë thirrje për respektimin e masave paraprake dhe mbrojtjen e përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria – mbajtja e detyrueshme e maskave, mbajtja e distancë prej 2 metrash dhe dezinfektimi i duarve”, thonë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

- Advertisement -

Për çdo informacion plotësues mbi shërbimet e NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – ​​Shkup, qytetarët mund të kontaktojnë në:

– 02 3073 010, Qendra Informuese e Kujdestarisë;

- Advertisement -

– 02 3240 300, Drejtoria

- Advertisement -
  • Tags
  • 4

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të Sarajit. Qytetarët...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në kuadër të projektit “Shkupi 2014”,...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka shumë qejf kafshët dhe shpezët.E...

Banorët e Butelit kërkojnë poliklinikë, Smilevski: Startojmë vitin e ardhshëm

https://youtu.be/3kiWlhb0ofY Me sirenat dhe bori të veturave në targat e të cilave shkruante poliklinikë, banorët e Butelit...

Katër denarë për një kilogram rrush, vreshtarët të revoltuar, ministri Hoxha qetëson

https://youtu.be/kvM_tDdh0oU Cilësia e dobët e rrushit këtë vit shkaktoi probleme, por edhe përkundër kësaj shteti do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -