Orë policore për komunat e rrezikshme me Covid-19, ka propozuar Komisioni për sëmundje infektive

TË FUNDIT

Komisioni për sëmundje infektive do t’i propozojë Qeverisë orë policore të përhershme, për rajonet kritike me numër të madh rastesh aktive të COVID-19.

Propozimi i komisionit është që ora policore të nis prej në 22:00 dhe të zgjas deri në 5 të mëngjesit.

Vendimin në dorë e ka Qeveria, e cila duhet të mbajë seancë në orën 14:00.