OBSH insiston të mos ketë futboll në 18 muajt e ardhshëm

TË FUNDIT

Organizata Botërore e Shëndetësisë i rekomandoi UEFA-s që t’i anulojë të gjitha turnetë ndërkombëtarë deri në fund të sezonit  2020/2021, bëri të ditur “La Republika”.

Sipas këtij edicioni, rekomandimi është dhënë gjatë video konferencës me pjesëmarrje të UEFA-s dhe klubeve elitare evropiane më 16 prill.

Organizata Botërore e Shëndetësisë insiston në atë që të mos ketë futboll në 18 muajt e ardhshëm, pasi frikohet se do të përhapet valë e re e virusit korona.

UEFA formoi takim pune që të punojë në opsionet e ndryshme që ta përfundojë këtë sezon, por në këtë fazë situata mbetet përfundimisht e paqartë. (MIA)

MARKETING I PAGUAR POLITIK